Ons team

 Op deze pagina introduceren we het team van Dagbesteding Buitenleven. Zij zijn de drijvende kracht achter de dagbesteding en zorgen voor de actievecreatieve en zinvolle dagbesteding. Uiteraard is het mogelijk om een (vrijblijvende) afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking.

" Actief - creatief - zinvol "

Ingeborg Tromp Dagbesteding Buitenleven
Ingeborg Tromp

Mijn naam is Ingeborg Tromp en ik woon samen met Danny in Herwijnen. Wij houden allebei van dieren, vandaar dat we ook genoeg dieren hier rond hebben lopen.

In ben toen ik 14 jaar was begonnen met vrijwilligerswerk op een dagopvang voor kindjes met een beperking. Dit vond ik zo leuk om te doen dat ik de opleiding ben gaan volgen. Eerst heb ik SPW niveau 3 gedaan. Tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen bij een woonvoorziening voor verstandelijk beperkte mensen. Nadat ik deze opleiding heb afgerond, ben ik verder gaan leren voor MMZ niveau 4. Tijdens deze opleiding heb ik op een woonvoorziening voor verstandelijk/meervoudig beperkte mensen gewerkt en ging ik 1 dag in de week naar school.

Na de opleiding ben ik in Leerdam op een woonvoorziening voor verstandelijk/ meervoudig beperkte mensen gaan werken, daar heb ik 8 jaar met veel plezier gewerkt. Daarna kwam er een nieuwe uitdaging in mijn gedachten voorbij…. een eigen dagbesteding opstarten!

Mijn hobby’s?
Ik rij al vanaf kinds af aan paard. Vandaar dat er ook paarden aanwezig zijn op de dagbesteding. Het liefst rij ik lekker in het bos of door de polder of ga ik even op pad met de pony voor de kar. Erg leuk om te doen. Geregeld ga ik met de honden een flink eind wandelen. Lekker in het bos, even uitwaaien!

Janne Tromp Team Dagbesteding Buitenleven
Janne Tromp

Mijn naam is Janne Tromp. Ik vind het heerlijk om buiten bezig te zijn, te genieten van de natuur tijdens een wandeling door het bos met de honden, de buitenlucht, in de moestuin werken met heerlijke groenten en mooie bloemen. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om met zelf geteelde groenten en/ of fruit gerechten te maken. Als ik niet aan het tuinieren ben, boetseer ik graag beelden.

In het verleden ben ik vrijwilligster geweest bij een woonvoorziening voor verstandelijk beperkte mensen. Daar ging ik geregeld mee zwemmen of een dagje uit.

Als vrijwilligster bij Dagbesteding Buitenleven hoop ik mijn hobby’s samen met de cliënten uit te voeren. Samen de moestuin onderhouden en van de oogst iets lekkers maken!

Zorgboeren Zuid-Holland

Dagbesteding Buitenleven is aangesloten bij Zorgboeren Zuid-Holland.